Alexander Eben, Harta Raiului. Viata de dincolo, dovezi aduse de stiinta, religie si oamenii obisnuiti

0
(0)

Alexander Eben, Harta Raiului. Viata de dincolo, dovezi aduse de stiinta, religie si oamenii obisnuiti

Dr. Eben Alexander, impreuna cu Ptolemy Tompkins
Traducere din engleza de Constantin Dumitru-Palcus
Raiul este real!
In cartea de fata, doctorul Eben Alexander argumenteaza ca raiul este un loc autentic, aratandu-ne ca am uitat, dar acum ne reamintim in sfarsit, cine suntem cu adevarat si care ne este destinul.
„Eben Alexander ne demonstreaza inca o data ca experienta este cea mai importanta sursa de cunoastere.
Pornind de la propria lui experienta in pragul mortii si cele ale oamenilor care i-au scris, Eben ne poarta de la intelepciunea filosofilor din Grecia antica pana la cercetarile medicale moderne ca sa ne ofere o privire de ansamblu  a acelui loc misterios pe care-l numim viata de dincolo… O carte curajoasa care abordeaza problema vietii de dupa viata cu ajutorul stiintei, filosofiei si al experientelor sfasietoare ale numeroaselor persoane trecute in celalalt taram.” – Dr. Raymond Moody,
Jr., autorul bestsellerului Viata dupa viata
„Neurochirurgul Eben Alexander a generat un interes enorm pentru ceea ce se intampla cand murim in Dovada lumii de dincolo. In Harta raiului, el isi extinde relatarea coreland-o cu experientele similare ale altora si printr-o analiza bogata in semnificatii a opiniilor filosofilor si oamenilor de stiinta. Dovezile oferite de Alexander sugereaza ca se apropie ziua in care va fi considerat irational si nestiintific sa nu crezi in supravietuirea constiintei in urma mortii fizice.
Acea zi nu poate sa vina prea curand, caci mai intai trebuie restaurate semnificatia si speranta intr-o lume imbatata de fictiunile morbide ale materialismului.” – Larry Dossey, autor al cartilor Cuvinte tamaduitoare si Puterea premonitiilor Dr. Eben Alexander a fost in ultimii 25 de ani neurochirurg universitar, lucrand timp de 15 ani la Spitalul Brigham& Women, Spitalul pentru copii si la Facultatea de Medicina Harvard din Boston Ptolemy Tompkins a fost redactor la revistele Guidepost si Angels on Earth si este autorul a patru carti.
Nr. de pagini: 168
Anul aparitiei: 2015
Autor: Alexander Eben
Editura: LIFESTYLE
Anul publicării: 2015
Categoria: Altele

Cât de utilă a fost această carte?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această carte.

[wppr_avg_rating]