Anca Ciobotaru – Atractia succesului. Manifesta viata pe care ti-o doresti prin schimbarea vibratiei personale

0
(0)

Anca Ciobotaru - Atractia succesului. Manifesta viata pe care ti-o doresti prin schimbarea vibratiei personale

Atractia succesului.
 
Trebuie sa ai curaj ca sa gusti binecuvantarile vietii. Pentru ca atunci cand ceri, ti se da. Ai nevoie de o minte pregatita sa experimenteze cele mai inalte viziuni si un suflet deschis sa se simta bogat.
Fericirea inseamna curajul de a-ti urma calea
Fiecare calatorie prin viata este diferita. Abia cand intelegi asta poti sa-ti descoperi cu adevarat lumina si frumusetea interioara. Cand iti dai voie sa experimentezi ce iti doresti, le permiti si celorlalti sa-si aleaga propriile experiente.
Cred ca exista in interiorul nostru o harta cu toate drumurile pe care sufletul tinde sa mearga.
Si mai cred ca exista si potentialul de a reconfigura aceasta harta. Prin gandurile cu care ne hranim zi de zi, prin convingerile pe care ni le construim despre noi insine si prin alegerile pe care le facem.
Cand intelegi acest lucru, realizezi ca poti crea ce iti doresti si iti asumi responsabilitatea pentru evolutia ta. Te relaxezi stiind ca experientele tale pot fi diferite de asteptarile sau viziunea celor din jur. Ca esti pe drumul tau.
Este posibil sa fi fost invatat ca trebuie sa urmezi o anumita cale ca sa fii fericit. Sa ti se fi spus toata viata ca trebuie sa fii in rand cu lumea. Este posibil ca tu sa fi crezut asta, chiar daca simteai disconfort. Presiunea de a urma calea pe care ceilalti se asteapta sa o urmezi poate sa te abata de la adevaratele tale nevoi. Tu esti cel care isi configureaza si reconfigureaza traseul, avand mereu in vedere binele tau cel mai inalt: sanatatea emotionala si fericirea. Ele sunt sursa tuturor lucrurilor bune din viata ta si a tuturor realizarilor de care esti tu capabil.
Cand tu iti oferi libertatea sa-ti implinesti aceste doua valori, devii cu adevarat o sursa de inspiratie si motivatie pentru cei din jur.
Cand intelegi ca nu exista reguli pentru a fi pe propriul drum, intri in contact cu cea mai puternica resursa de care dispui: increderea in tine insuti si in alegerile tale.
De ce Atractia Succesului?
Pentru ca succesul este o atitudine mentala. O stare de spirit care infloreste atunci cand iti simti intreaga fiinta saturata cu fericire. Un om care se bucura de succes si implinire interioara emana charisma, caldura si frumusete. Atrage prin energia pe care o hraneste in interiorul lui si prin disponibilitatea de a lucra constant cu propriile resurse. Pentru ca adevaratul succes inseamna mai mult decat obiective atinse, locuri vizitate, bani castigati sau renume. Inseamna o viata traita in acord cu propriile adevaruri, aliniat la cea mai puternica si bogata energie care exista: viata.
Nr. de pagini: 245
Anul aparitiei: 2016
Autor: Anca Ciobotaru
Editura: VIDIA
Anul publicării: 2016
Pagini: 245
Categoria: Motivational

Cât de utilă a fost această carte?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această carte.

[wppr_avg_rating]