Anne Golon, Angelica. Lumini si umbre in Paris

0
(0)

Anne Golon, Angelica. Lumini si umbre in Paris

Anne Golon a inceput sa scrie seria Angelica in anul 1956. Romanele s-au bucurat de un succes imens la nivel mondial, fiind publicate in 63 de tari, de peste 320 de edituri, iar ulterior au fost ecranizate.
Martie 1661. Acuzat de vrajitorie, contele Joffrey de Peyrac este ars pe rug. In decurs de cateva ore, Angelica a pierdut tot ce avea: sotul, averea, numele si copiii.
Singura, abandonata de toti, condamnata sa se ascunda, Marchiza Ingerilor isi gaseste refugiu la Curtea Miracolelor. Nu exista nicaieri tenebre mai adanci ca in acest imperiu al cersetoriei, nu exista protectie mai periculoasa decat aceea a nelegiuitului Baliverna, care vegheaza indeaproape asupra cuceririi sale…
Insa din prapastie nu se iese tot atat de usor pe cat se coboara. Cel putin, dupa cum o invata batranul Magister,„sa ii mai ramana ceva de salvat“. Ceea ce flacarile i-au rapit intr-o clipa, Angelica isi propune sa recastige prin propriile forte: prin curaj, seductie, viclenie, inteligenta… Cum va reusi ea oare sa iasa din mizerie, sa-si reintre in drepturile de mama si sa faca dintr-o umila taverna inceputul revenirii in lumea din care a fost atat de brutal alungata?
Atatea obstacole ii stau in continuare in cale…
Anul aparitiei: 2016
Format: 10. 7X17. 7 cm
Nr. Pagini: 320
Autor: Anne Golon
Editura: LIRA
Anul publicării: 2016
Categoria: Romane

Cât de utilă a fost această carte?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această carte.

[wppr_avg_rating]