Arta de a-ti gestiona viata (Cum sa-ti folosesti propria inteligenta emotionala)

0
(0)

Arta de a-ti gestiona viata (Cum sa-ti folosesti propria inteligenta emotionala)

Nu poti ajunge acolo unde ti-ai propus doar cu ajutorul intelectului si al cunostintelor de natura tehnica. Combina-le insa cu puterea inteligentei emotionale si vei deveni de neoprit. Daca inveti cum sa iti accesezi puterea propriei tale inteligente emotionale, te poti folosi de puterea creativa a emotiilor pentru a-ti imbunatati modul de gandire. Actionand ca un consilier personal, lucrarea de fata se adreseaza deopotriva mintii si inimii – prima carte de leadership si dezvoltare personala care chiar pune accent pe toate emotiile.
Un bestseller premiat in mai multe tari, care te va ajuta sa ai viata la care ai visat dintotdeauna!
Daca esti constient de propriile emotii – si inveti sa le gestionezi – vei putea sa recunosti si sa depasesti obstacolele ivite in cale, sa fii mai motivat si sa ii inspiri pe ceilalti, sa ai relatii personale si profesionale mai bune si sa devii cu adevarat un lider.
Arta de a-ti gestiona viata te ajuta sa iti transformi visurile in realitate, sa faci alegeri mai bune si sa ai o viata plina de impliniri.
„Asemenea varfului unui aisberg urias, adevarata semnificatie a inteligentei noastre emotionale abia acum incepe sa fie descoperita. O carte superba, care te invata cum sa descoperi acest potential instrument din interiorul tau si sa il aplici in viata personala si profesionala.“
– dr. Stephen R. Covey, autorul cartii
Cele sapte obiceiuri ale oamenilor foarte eficienti
„Asa cum cu siguranta ca exista o stiinta a inteligentei emotionale, exista la fel de bine si o arta – descrisa foarte bine in lucrarea de fata. Iata o carte plina de informatii, inspirationala si provocatoare, foarte usor de citit si cu exemple din viata reala.“
– dr. John D. Mayer, unul dintre autorii primei definitii stiintifice
a inteligentei emotionale si coautorul lucrarii Emotional Intelligence in Everyday Life
Anul aparitiei: 2012
Pentru a vedea fragmente din carte dati click pe Link-ul de mai jos:

Autor: Randi B Noyes
Editura: AMALTEA
Anul publicării: 2012
Categoria: Motivational

Cât de utilă a fost această carte?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această carte.

[wppr_avg_rating]