Biblia cu ilustratii – Proverbele lui Solomon, Ecclesiastul, Cantarea Cantarilor, Isaia, Ieremia, Plangerile lui Ieremia (Volumul IV)

0
(0)

Biblia cu ilustratii - Proverbele lui Solomon, Ecclesiastul, Cantarea Cantarilor, Isaia, Ieremia, Plangerile lui Ieremia (Volumul IV)

Cartea autorului Valeriu Anania „Biblia cu ilustratii – Proverbele lui Solomon, Ecclesiastul, Cantarea Cantarilor, Isaia, Ieremia, Plangerile lui Ieremia (Volumul IV)" de la editura LITERA

Lucrarea reprezinta integral si nemodificat textul biblic revizuit de Mitropolitul Bartolomeu si aprobat de catre Sfantul Sinod al Bisericii Ortodoxe Romane.
O editie accesibila, la un pret decent, in tiraj mare, structurata pe mai multe volume, usor de folosit, insotita de ilustratii.
Ilustratiile au menirea orientarii in spatiul, cultura, diversitatea si istoria locurilor unde s-a derulat cel mai pasionant dialog dintre Dumnezeu si umanitate.
In cazul de fata, am optat in primul rand pentru un bogat segment de harti, aspect didactic deosebit de pretios pentru familiarizarea cu geoografia biblica. Apoi, hartilor le corespund, tot selectiv, fotografii din spatiul biblic, lectura acestei editii pregatind pe cei care doresc sa mearga in pelerinaj pe urmele istoriei biblice.
Anul publicarii: 2011
Format: 13X20 cm
Nr. Pagini: 1081-1440
Autor: Valeriu Anania
Editura: LITERA
Anul publicării: 2011
Categoria: Religie

Cât de utilă a fost această carte?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această carte.

[wppr_avg_rating]