Capitanul volumul 4 – Annais de Michel Zevaco

0
(0)

Capitanul volumul 4 - Annais de Michel Zevaco

Este al 4-lea volum din noua serie intitlulata CAPITANUL
Scrisoarea pe care Armand du Plessis, Cardinalul Richelieu, a scris-o reginei Anne de Austria, l-ar trimite la esafod in cazul in care regele ar cititi-o. Dar cineva afla de existenta ei, inainte de a i se usca cerneala si acest cineva vrea viata lui Richelieu: Annaïs de Lespars, venita de la Anjou pentru a-si razbune mama, tradata si ucisa din ordinul cardinalului.
Mesagerul cardinalului, calugarul Corignan este atacat de Annaïs si apoi salvat de maestrul de scrima Trencavels, alertat de strigatele acestuia, dar pretioasa scrisoarea dispare. Cine o are? Trencavel, Annaïs, calugarul sau cardinalul. Deductie falsa, pentru ca ea este la un prieten al maestrului de arme, care l-a buzunarit subtil – si l-a pus intr-un pericol foarte real pe Trencavels. Situatia se complicata: Fara a o cunoaste inainte de incaierare, Trencavels se indragosteste de Annaïs si acum incearca sa o ajute in toate imprejurarile, dar aceasta inca il vede ca pe un inamic…
Rasturnari de situatie si lovituri de sabie se succed intr-un ritm ametitor, pana la sfarsitul reprezentat de conspiratia foarte reala de la Chalais, care ofera cadrul pentru aceasta aventura eroica la inceput de martie 1626, in Franta lui Ludovic al XIII-lea.
Nr. de pagini: 208
Anul aparitiei: 2017
Autor: Michel Zévaco
Editura: ALDO PRESS
Anul publicării: 2017
Pagini: 208
Categoria: Romane

Cât de utilă a fost această carte?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această carte.

[wppr_avg_rating]