Celalalt fiu de Alexander Soderberg (Al doilea volum din TrilogiaBrinkmann)

0
(0)

Celalalt fiu de Alexander Soderberg (Al doilea volum din TrilogiaBrinkmann)

Din momentul in care Hector Guzman intra in coma, Sophie Brinkmann regreta ca s-a alaturat organizatiei infractionale a acestuia. Mana dreapta a lui Hector, Aron Geisler, face tot ce poate ca organizatia sa nu se prabuseasca si s-o tina cu forta de partea lor pe Sophie. Dar cand fratele lui Hector e asasinat la Biarritz, Sophie castiga controlul asupra situatiei si intentioneaza sa se foloseasca de aceasta pozitie.
Sophie devine o participanta la acest joc in care regulile se schimba constant, in care loialitatea si prietenia ajung sa-si piarda sensul. Ca sa supravietuiasca, ea trebuie sa se autoanalizeze in profunzime si sa-si descopere latura intunecata. In caz contrar, va fi inghitita cu totul de fortele care o inconjoara: mafioti razbunatori, detectivi inteligenti, dealeri de arme charismatici si, posibil, propriul ei fiu.
“Soderberg scrie cu empatie despre imensul stres psihologic pe care il resimt atat politistii, cat si infractorii.” – The New York Times Book Review
“Cititorii nu vor vrea sa se incheie acest carusel ametitor prin hatisul infractionalitatii.” – Publishers Weekly
“Un roman alert, foarte bine scris, ce urmareste destinul lui Sophie Brinkmann si angajamentul periculos pe care si l-a luat.” – The Globe and Mail
Alexander Soderberg (n. 1970) a lucrat ca scenarist si editor pentru televiziunea suedeza, facand adaptari dupa romane politiste celebre. De douazeci de ani traieste la o ferma dintr-o zona rurala din sudul Suediei. Marturiseste ca este dependent de micul sau univers familial: sotia, cele trei fiice, un labrador, un cal si doi ponei. Isi petrece timpul citind, scriind si calarind.
Prietenul andaluz, primul roman din Trilogia Brinkmann (Editura Trei, 2014), a fost vandut in 33 de tari si este in curs de ecranizare de catre compania Indian Paintbrush.
“Genul politist scandinav s-a imbogatit cu o noua voce: Alexander Soderberg.” – Los Angeles Times
Nr. de pagini: 480
Anul aparitiei: 2018
Autor: Alexander Soderberg
Editura: TREI
Anul publicării: 2018
Pagini: 480
Categoria: Romane

Cât de utilă a fost această carte?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această carte.

[wppr_avg_rating]