Codul muncii. Legea dialogului social. Actualizat la 15. 01. 2017 – Cod 628. Include Decizia ICCJ nr. 37-2016 (Nepublicata)

0
(0)

Codul muncii. Legea dialogului social. Actualizat la 15. 01. 2017 - Cod 628. Include Decizia ICCJ nr. 37-2016 (Nepublicata)

Lucrarea reuneste Codul muncii (republicat in M. Of. nr. 345 din 18 mai 2011) si Legea dialogului social (republicata in M. Of. nr. 625 din 31 august 2012), cu modificarile ulterioare, inclusiv cu cele care au  fost introduse prin Legea nr. 1/2016 (M. Of. nr. 26 din 14 ianuarie 2016), oferind astfel o imagine de ansamblu asupra celor mai noi si mai importante schimbari aparute in legislatia muncii.
 
Cunoasterea si intelegerea legislatiei este facilitata prin intermediul a numeroase note utile si corelatii legislative, precum si prin notele de subsol si istoricul prezentat la inceputul actelor. De asemenea, deciziile Curtii Constitutionale si ICCJ incidente in materie sunt introduse direct sub articolele la care se refera. De notat in editia prezenta este Decizia ICCJ nr. 37/2016 (nepublicata) prin care instanta indica actiunea in justitie pe care o are la indemana persoana fizica care a prestat munca pentru si sub autoritatea celeilalte parti in ipoteza neindeplinirii obligatiei de incheiere a contractului individual de munca in forma scrisa.
Puncte forte
reglementari actualizate La Zi conform ultimelor modificari
denumirile marginale adaugate de redactie articolelor Codului pentru facilitarea utilizarii textului
corelatii cu legislatia secundara
note utile privind modificari, abrogari legislative si republicari
scurt istoric al fiecarui act normativ
index alfabetic detaliat
note privind modificari terminologice
Despre coordonator
Luminita Dima este conferentiar in cadrul Facultatii de Drept a Universitatii din Bucuresti, fiind titular al cursurilor de Dreptul muncii. Dreptul Securitatii Sociale, Drept Social European. Membru al Societatii Internationale de Dreptul Muncii si Securitatii Sociale si al Centrului de Drept Social Comparat din cadrul Facultatii de Drept, Universitatea din Bucuresti.
Nr. de pagini: 152
Anul aparitiei: 2017
Autor: Luminita Dima
Editura: C.H.BECK
Anul publicării: 2017
Pagini: 152
Categoria: Cod

Cât de utilă a fost această carte?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această carte.

[wppr_avg_rating]