Consilierul Verde al Contabilului 2016 – Aflati TOTUL despre Contabilitate in 2016!

0
(0)

Consilierul Verde al Contabilului 2016 - Aflati TOTUL despre Contabilitate in 2016!

O lucrare fiscal-contabila nou aparuta pe piata castiga aprecierile fara rezerve ale specialistilor! Acestia sunt unanim de acord ca ea constituie cea mai buna sursa de solutii imbatabile pentru problemele controversate de contabilitate, mai ales in contextul schimbarilor legislative recente aduse de OMFP 2634/2015, Codul Fiscal 2016, OMFP 1802/2014!
Lucrarea despre care vorbim este Consilierul Verde al Contabilului, un biblioraft cu peste 900 de pagini care va furnizeaza solutii profesioniste si actualizate pentru cele mai frecvente si mai controversate probleme legate de TVA, impozite, contributii, imobilizari, fonduri europene, inventariere, erori contabile etc.!
„Consilierul Verde al Contabilului” va aduce automat urmatoarele BENEFICII majore– pentru ca dvs. sa rezolvati USOR toate problemele de contabilitate de care raspundeti:
1. Lucrarea in biblioraft A4, cu peste 900 de pagini cu sfaturi practice, exemple si explicatii cu privire la principalele operatiuni ce trebuie efectuate in contabilitate.„Consilierul” contine monografii contabile conform Planului de conturi la zi– tocmai ca sa va ajute sa aplicati corect noile reglementari contabile.
2. Abonamentul cu 12 actualizari. Cu fiecare actualizare pe care o primiti, in lucrarea dvs. se adauga noi subiecte si noi monografii contabile, abordate conform reglementarilor legislative la zi. In felul acesta,„Consilierul” va sfatuieste cu privire la toate activitatile contabile pe care le desfasurati, de la A la Z. In plus, veti fi la curent cu toate noutatile contabile care va afecteaza in 2016.
3. Serviciul de Consultanta de specialitate personalizata un serviciu TOP care va ofera marele avantaj de a primi asistenta de specialitate pe tot parcursul desfasurarii abonamentului dvs. Puteti beneficia de consultanta prin:
telefon (o data la 2 saptamani, marti, in saptamanile impare din an);
e-mail puteti adresa 14 intrebari, in maximum 48 de ore va trimitem, prin e-mail, un raspuns detaliat din partea specialistilor.
4. Acces la lucrarea in format PDF, online – oricand si de oriunde aveti conexiune la Internet (in platforma RSPRO la care aveti acces imediat ce se confirma plata abonamentului dvs.).
5. INFOLEX – un serviciu la cerere care va pune la dispozitie, prin e-mail, textul complet al oricarui act normativ din domeniul fiscal-contabil.
6. Serviciul electronic gratuit„Alerter Contabilitate”– va oferta stiri fierbinti din domeniul fiscal-contabil si cazuri practice
7. Newsletter-ul GRATUIT Alerta Contabila – de luni pana vineri beneficiati de studii de caz, stiri, monografii contabile foarte utile in activitatea dvs. fiscal-contabila.
Ca sa tineti corect contabilitatea va recomandam sa va abonati chiar acum la Consilierul Verde al Contabilului! Este singura lucrare care va ajuta sa rezolvati rapid si corect, conform cu temeiul legal in vigoare, orice problema de contabilitate cu care va confruntati.
Autor(i):   Consultant fiscal Amelia Dumitras, Consultant fiscal Ela Dumitra, Expert contabil Anca Ivanov
Anul aparitiei: 2015
Nr. Pagini: 900
Format:  A4
Autor: Ioan Salomie
Editura: RENTROP SI STRATON
Anul publicării: 2015
Categoria: Tratate

Cât de utilă a fost această carte?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această carte.

[wppr_avg_rating]