Cristian Pepino, A doua carte de la Vama Veche

0
(0)

Cristian Pepino, A doua carte de la Vama Veche

Eugen Istodor: Care-s tabieturile ultimei veri petrecute acolo?
Cristian Pepino: Cele impuse de mandra mea: pe la 7, baie in mare contra mahmurelii. Intre 10 si 1, citit, scris sau desenat in curte, la umbra. Pe la 1 gatit pranz, in general cartofi prajiti cu ochiuri. Plaja si baie in mare dupa-amiaza, de la 4 pana la apus. Gratar seara, in curte, sprituri si taclale cu prietenii pana spre dimineata. Uneori o baie in mare noaptea daca eram destul de matoli. Uneori noctiluca – adica alge fosforescente – sau perseide – stele cazatoare. Nimic deosebit. – Interviu in Catavencii, iulie 2015

Succesul primei Carti de la Vama Veche, ca si reactiile publicului – criticile mai mult sau mai putin subiective ale prietenilor, aprecierile unor personalitati cu renume sau ale unor cititori complet necunoscuti – l-au obligat, practic, pe Cristian Pepino sa scrie o continuare.
In A doua carte de la Vama Veche, va veti intalni cu o parte din personajele pe care deja le cunoasteti: Silviu Purcarete, Alexandru Tocilescu, Nuni Anestin, François Pamfil, Mircea Florian, Dadu Bucur, Decebal Scriba, Dimi Simon, chiar si Edmondo…, dar si cu fata lui Pacepa, Adrian Paunescu, Paul Everac, prietenii prietenilor familiei Medrea sau misteriosul Dodo. Veti revizita, fireste, locurile mitice – Doimai, Mamaia-sat, Vama Veche. Veti auzi, in plus,„Povestile de seara“ de la Vama, unele extraodinare. Si se prea poate ca noua carte a lui Cristi Pepino sa va amuze, sa va incante, sa va farmece inca mai mult decat prima.
Nr. de pagini: 199
Anul aparitiei: 2016
Autor: Cristian Pepino
Editura: HUMANITAS
Anul publicării: 2016
Pagini: 199
Categoria: Memorialistica

Cât de utilă a fost această carte?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această carte.

[wppr_avg_rating]