Despre angajament, responsabilitate si culpabilitate de Lise Bourbeau

0
(0)

Despre angajament, responsabilitate si culpabilitate de Lise Bourbeau

Cartea autorului Lise Bourbeau „Despre angajament, responsabilitate si culpabilitate de Lise Bourbeau" de la editura ASCENDENT

Lise Bourbeau va raspunde la intrebarile despre: Responsabilitate, angajament si culpabilitate
Lise Bourbeau este autoarea a numeroase best-seller-uri, printre care: Asculta-ti corpul, Cine esti tu?, autobiografia WOW! Eu sunt Dumnezeu! Si tu esti!, precum si Corpul tau isi spune: iubeste-te! Este fondatoarea celei mai mari scoli de dezvoltare personala din Quebec. Organizeaza impreuna cu echipa sa conferinte si ateliere in toata lumea.
Aceasta carte face parte dintr-o serie de 7 carti cu teme diferite. Acestea sunt cateva dintre subiectele tratate in carte:
– Sunt o persoana responsabila si imi este foarte dificil sa am atata raspundere. Ce as putea face pentru a nu ma simti vinovata daca nu reusesc sa fac totul
– Cum pot fi eu insumi fara sa ranesc pe nimeni in jurul meu?
– Daca o las pe fiica mea, adolescenta sa iasa seara in oras si va ramane insarcinata sau va lua droguri, ma voi simti vinovat. Ce as putea face? Sunt un tata posesiv?
– Eu imi respect intotdeauna promisiunile si imi este foarte greu sa accept ca ceilalti nu isi respecta cuvantul dat. Mi se intampla des acest lucru: copiii imi promit ca vor face curat si apoi pleaca de acasa, fara sa faca nimic sau sotul meu imi promite ca va face el cumparaturile si apoi uita. Adeseori ma regasesc in astfel de situatii, in care ceilalti nu isi respecta promisiunea fata de mine. Cum se face ca mi se intampla acest lucru?
Anul aparitiei: 2019
Numar pagini: 64
Format: 13×20
Autor: Lise Bourbeau
Editura: ASCENDENT
Anul publicării: 2019
Categoria: Altele

Cât de utilă a fost această carte?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această carte.

[wppr_avg_rating]