Din tainele compunerii. Cum am reusit sa scriu compuneri. Modele de compuneri pentru clasele III-IV de Carmen Iordachescu (Editie adaugita)

0
(0)

Din tainele compunerii. Cum am reusit sa scriu compuneri. Modele de compuneri pentru clasele III-IV de Carmen Iordachescu (Editie adaugita)

Lucrarea intitulata „Din tainele compunerii (Cum am reusit sa scriu compuneri)" isi propune sa risipeasca teama copiilor legata de acest domeniu.

Elevii:
– sunt indrumati pas cu pas ca sa-si formeze abilitatile de redactare;
– invata cum trebuie alcatuit si dezvoltat planul de idei, primesc sugestii in realizarea compunerilor prevazute in manualele pentru clasele III-IV, isi imbogatesc vocabularul, imaginatia si creativitatea;
– realizeaza exercitii de creativitate individuale sau in grup, de imaginatie, ca sa gaseasca solutii ingenioase in impulsionarea actiunii, in descrierea personajelor, pentru ca, in final, sa alcatuiasca singuri compuneri complexe, carti colective, jurnale ale clasei;
– prin povestirile amuzante din jurnalul lui Ducu, un baiat simpatic de 10 ani, copiii vor afla cum s-a apropiat el de compuneri si cum acestea au devenit un simplu joc, captivant. Ducu a fost cand detectiv, cand gazetar, si-a notat observatiile pe un carnetel de insemnari si le-a dezvoltat in creatii-model pe placul oricarui copil.
Nr. de pagini: 104
Anul aparitiei: 2018
Autor: Carmen Iordachescu
Editura: CARMINIS
Anul publicării: 2018
Pagini: 104
Categoria: Gramatica

Cât de utilă a fost această carte?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această carte.

[wppr_avg_rating]