Dreptul familiei (Bacaci) – editia 7

0
(0)

Dreptul familiei (Bacaci) - editia 7

„Nevoia elaborarii unui nou curs de dreptul familiei a fost determinata, evident, de adoptarea si intrarea in vigoare de la 1 octombrie 2011 a Noului Cod civil, care include de aceasta data si reglementarile privitoare la casatorie si familie.
Configuratia juridica a multor institutii care privesc familia este in buna masura schimbata, cu importante consecinte practice pentru viata de fiecare zi.
Prezentul curs, destinat in primul rand studentilor de la facultatile de drept, dar si practicienilor dreptului, avand la baza o prima lectura a noilor reglementari, analizeaza si explica sensul acestora si, pe cat se poate prefigura, consecintele practice pentru cei vizati.
Este desigur un inceput, caci deslusirea corecta si adancita a textelor mai are nevoie de timp si de confruntarea cu practica.
Nu in ultimul rand, sunt prezentate unele inadvertente in redactarea prevederilor legale, este semnalata lipsa de conciziune si precizie si sunt efectuate si propuneri de imbunatatire a continutului lor.
Nadajduim ca va fi de folos pentru pregatirea studentilor de la facultatile de drept si cercetatorilor interesati de acest domeniu al dreptului.”
Alexandru Bacaci
Numar pagini: 368
Anul aparitiei: 2012
Autor: Alexandru Bacaci
Editura: C.H.BECK
Anul publicării: 2012
Categoria: Carti diverse

Cât de utilă a fost această carte?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această carte.

[wppr_avg_rating]