Dreptul societatilor comerciale. Curs universitar

0
(0)

Dreptul societatilor comerciale. Curs universitar

Niciun alt domeniu al dreptului comercial nu a fost supus cu mai multa putere presiunii evolutiei economice si sociale si necesitatii armonizarii cu legislatia europeana, ca societatea comerciala si, indeosebi, cea pe actiuni.
In consecinta, am elaborat prezenta lucrare "Dreptul societatilor comerciale" pentru a corespunde si surprinde stadiul actual de evolutie a prevederilor legale din acest domeniu in continua modernizare, reflectand legislatia in vigoare la data de 1 ianuarie 2010.
Lucrarea"Dreptul societatilor comerciale" a fost conceputa ca o sinteza a vastei problematici a societatilor comerciale, limitandu-se la nivelul unui curs universitar, destinat in primul rand studentilor de la facultatile de drept sau cu profil economic, care studiaza dreptul comercial, dreptul afacerilor sau materia societatilor comerciale.
Avand in vedere interesul mai larg pentru institutia societatilor comerciale, consideram ca aceasta lucrare poate fi utila, de asemenea, pentru practicienii din domeniul dreptului comercial si pentru toti cei care participa direct sau indirect la viata unei societati comerciale.
Nr. de pagini: 302
Anul aparitiei: 2010
Autor: Grigore Florescu
Editura: UNIVERSUL JURIDIC
Anul publicării: 2010
Categoria: Procedura

Cât de utilă a fost această carte?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această carte.

[wppr_avg_rating]