Exercitii de limba romana pentru clasele II-IV (Carmen Iordachescu)

0
(0)

Exercitii de limba romana pentru clasele II-IV (Carmen Iordachescu)

Lucrarea „Exercitii de limba romana pentru clasele II-IV“ este conceputa in conformitate cu obiectivele si continuturile din noua Programa de limba si literatura romana, aprobata de MECT prin Ordinul ministrului cu nr. 5198/01. 11. 2004.
Cunostintele de limba romana sunt abordate considerand interactiunea dintre compartimentele limbii (lexic, fonetica, ortografie, gramatica), cu scopul de a forma la elevi competente de comunicare scrisa si orala.
Sunt propuse in acest sens exercitii pentru antrenarea elevilor in comunicare, motivare, explicare, corectarea erorilor, jocuri de rol etc. Textele literare inserate au o tematica adecvata varstei, iar materialul este organizat astfel incat invatatorul sa-l poata utiliza creativ si selectiv, adaptandu-l la nivelul clasei. De asemenea, in cadrul capitolelor au fost incluse fisiere continand o selectie din noile norme ortografice (DOOM2), referitoare la capitolul respectiv.
Capitolele se incheie prin cate o Recapitulare a problemelor esentiale si o Evaluare a cunostintelor folosind diferite metode. Pentru fiecare clasa exista seturi de Teste finale, avand ca scop evaluarea sumativa a cunostintelor intr-o formula unitara si sintetica.
Astfel conceputa, lucrarea este un ghid util si antrenant adresat elevilor si cadrelor didactice.
Caracteristici: format 17 X 24 cm, monocromie, ilustratii, 368 p.
Anul publicarii: 2007
Autor: Carmen Iordachescu
Editura: CARMINIS
Anul publicării: 2007
Pagini: 368
Format: 17x 24
Categoria: Clasa a II-a

Cât de utilă a fost această carte?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această carte.

[wppr_avg_rating]