Frecventa zero. Cea mai usoara cale spre pace, fericire si abundenta

0
(0)

Frecventa zero. Cea mai usoara cale spre pace, fericire si abundenta

 „De ce ma lupt pentru a-mi atinge visurile?"
„Ce trebuie sa fac pentru a obtine intr-un final abundenta financiara?"
„De ce sunt inca nefericit?"
Se intampla de obicei la cate un eveniment de-al meu ca cineva sa-mi adreseze una – sau toate – intrebarile de mai sus, intrebari la care am raspuns de mii de ori. Intotdeauna zambesc. Nu ma deranjeaza sa aud aceeasi intrebare la nesfarsit. Suntem o familie. Suntem o familie umana si toti cautam aceleasi lucruri: sentimentul ca avem un rost, implinirea pasiunii, destui bani pentru a ne
bucura de viata, relatii armonioase si pace in lume, in mintile si in inimile noastre.
Este posibil sa-ti fi pus si tu aceste intrebari. Poate ca citesti acum aceasta carte pentru ca ai incercat deja sa-ti gasesti propriul drum si pentru ca esti frustrat in ceea ce priveste rezultatele pe care le-ai obtinut pana acum. Eu sper ca ai gasit aceasta carte deoarece inca mai crezi ca este posibil sa fii cu adevarat fericit si implinit. S-ar putea sa stii in adancul sufletului ca exista o cale mai simpla pentru ceea ce-ti doresti?
Oricare ar fi motivul pentru care ai ales aceasta carte, sa stii ca nu esti singur. Asa cum le spun oamenilor minunati care imi pun aceleasi intrebari sincere la seminarele si cursurile mele Frecventa Zero®: exista o cale mai usoara. De fapt, am gasit calea cea mai usoara pentru a obtine tot ce ne dorim.
Anul aparitiei: 2020
Numar pagini: 144
Format: 13×20
Autor: Mabel Katz
Editura: CLARA TOMA PUBLISHING HOUSE
Anul publicării: 2020
Categoria: Motivational

Cât de utilă a fost această carte?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această carte.

[wppr_avg_rating]