Ghid de buzunar pentru parinti. Un indrumar de la A la Z

0
(0)

Ghid de buzunar pentru parinti. Un indrumar de la A la Z

Ghid de buzunar pentru parinti de Gail Reichlin. Ajutor! Cum procedezi cand copilul tau prescolar isi iese din fire, musca alti copii, te intrerupe tot timpul, vorbeste urat, nu vrea sa foloseasca olita si face multe altele…
Cartea de fata ofera sute de solutii rapide la problemele cu care se confrunta frecvent parintii cu copii mici. Sfaturile incluse in aceste pagini se bazeaza pe indelungata experienta a autoarelor, pe bun-simt, judecata sanatoasa si intelepciune parinteasca. Filozofia acestui ghid promoveaza disciplina bazata pe iubire neconditionata, insotita de limite educationale ferme. Iar strategiile sugerate de cele doua autoare garanteaza o calmare imediata a situatiei si o buna intelegere pe termen lung a problemelor de comportament ale copiilor.
Gail Reichlin este de profesie educatoare, avand o experienta de peste 30 de ani in domeniu. De asemenea, este un orator energic si respectat pe tot cuprinsul Statelor Unite, oferind sfaturi pe tema disciplinei pozitive– atat pentru parinti, cat si pentru profesori. Activeaza si ca director executiv al organizatiei nonprofit Parents Resource Network cu sediul in Chicago, Illinois, SUA, pe care a fondat-o in urma cu peste 25 de ani, in scopul de a oferi instruire si solutii la problemele frecvente de care se lovesc parintii cu copii mici. Gail Reichlin ofera si sesiuni de consultanta pentru grupuri mici de parinti, pe tema comportamentelor dificile, si este implicata in multe programe si proiecte destinate copiilor prescolari. Mai mult, ea este frecvent invitata in emisiuni de radio si TV si colaboreaza cu presa scrisa.
Autori: Gail Reichlin& Caroline Winkler
Numar pagini: 336 / Format: 10, 2× 20 cm
Coperta: Griffon and Swans
Traducator: Ileana Achim
Anul aparitiei: 2011
Autor: Gail Reichlin
Editura: CURTEA VECHE
Anul publicării: 2011
Categoria: Familie

Cât de utilă a fost această carte?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această carte.

[wppr_avg_rating]