Intrebari de examen explicate categoriile A, B, SI BE – 2012 (Cartea contine CD)

0
(0)

Intrebari de examen explicate categoriile A, B, SI BE - 2012 (Cartea contine CD)

Intrebari de examen explicate categoriile A, B, SI B E – 2012, autor Marius Stanculescu. Fiecare intrebare este explicata, acum inveti logic.
Avand in vedere ca nu trebuie sa existe intrebari fara teorie, dar nici teorie fara intrebari, am scris si cartea de fata; din intrebarile de la examen le-am selectat pentru dvs. pe cele mai reprezentative, unele cu posibile capcane sau mai dificile. Toate intrebarile sunt explicate, usurand mult efortul elevilor si asigurand o invatare logica.
Inainte de a trece la intrebari este absolut necesar sa invatati legislatia rutiera; in cartea mea ,,Noul cod rutier pe intelesul tuturor" (acum si in varianta cu CD cu intrebari si simulare examen) totul este explicat clar si concis; astfel, la examen veti putea raspunde corect la orice intrebare.
Modul cel mai simplu si mai rapid de a avea succes la examen: invatati cate un capitol sau doua din cartea de teorie, dupa care faceti toate intrebarile din capitolele respective – din aceasta carte. In cazul in care ati gresit unele intrebari – uitati-va la explicatiile de la sfarsit si la capitolul de teorie.
Pentru a va familiariza cu examenul teoretic, puteti face cateva chestionare de pe CD. Acesta are interfata exact la la examen. Dupa ce ati raspuns la toate intrebarile din carte, nu este necesar sa parcurgeti toate intrebarile de pe CD (multe se repeta).
Scopul invatatii legislatiei rutiere este atat pentru obtinerea permisului de conducere, cat si aplicarea si respectarea prevederilor legale in timpul conducerii autovehiculului, pentru reducerea numarului de accidente rutiere. In Romania inca au loc multe accidente grave. Din pacate, multe dintre accidente au ca victime participanti la trafic foarte tineri (conducatorii de autovehicule sau mopede, fara experienta in conducere, copii care traverseaza neregulamentar etc.)
CONDUCETI CU PRUDENTA! VIATA ARE PRIORITATE!
Autorul
Cartea contine 160 de intrebari si raspunsuri
Anul aparitiei: 2012
Nr.Pagini:208
Pentru utilizarea CD-ului cerintele minime sunt:
– 800 Mhz frecventa procesor
– 512 Mb memorie RAM
– 700 Mb spatiu pe Hard Disk
– 32 Mb memorie placa video rezolutie monitor de 1021×768
– Sistem de operare: Windows XP, Vista 7
Autor: Marius Stanculescu
Editura: TEOCORA
Anul publicării: 2012
Categoria: Legislatie rutiera

Cât de utilă a fost această carte?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această carte.

[wppr_avg_rating]