Invatam despre litere si sunete, caiet pentru grupa mare – Colectia Academia copiilor isteti (Editie 2018)

0
(0)

Invatam despre litere si sunete, caiet pentru grupa mare - Colectia Academia copiilor isteti (Editie 2018)

Cartea autorului Disney „Invatam despre litere si sunete, caiet pentru grupa mare – Colectia Academia copiilor isteti (Editie 2018)" de la editura LITERA

Caietul este un instrument de lucru pentru invatarea literelor mari de tipar, oferind in acelasi timp un context de dezvoltare a motricitatii fine a copiilor, necesare pentru pregatirea scrierii de mana.
Studiile de specialitate au demostrat ca, atunci cand stiu sa identifice literele dupa anumite caracteristici, de exemplu tipul de linii folosite in scrierea lor (linii orizontale, verticale sai oblice, linii curbe si cercuri), copiilor le este mai usor sa lucreze cu ele. Abilitatea de a recunoaste litere cu usurinta ii va  oferi copilului un avantaj atunci cand va invata sa scrie si sa citeasca.
Activitatile ordonate progresiv, in functie de cunostintele dobandite anterior, si prezenta eroilor indragiti din desenele animate sunt menite sa trezeasca interesul copiilor pentru procesul de invatare.
Rezolvand activitatile sub indrumarea unui adult, copilul va putea fi incurajat sa depaseasca obstacole si sa capete incredere si independenta in procesul de invatare.
Anul publicarii: 2018
Pagini: 80
Autor: Disney
Editura: LITERA
Anul publicării: 2018
Categoria: Manuale prescolare

Cât de utilă a fost această carte?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această carte.

[wppr_avg_rating]