Justitia administrativa si contenciosul administrativ-fiscal

0
(0)

Justitia administrativa si contenciosul administrativ-fiscal

Tema cercetarii lucrarii "Justitia administrativa si contenciosul administrativ-fiscal" se situeaza in materia controlului respectarii cerintelor principiului legalitatii cu privire la actele administrative dintr-un sector fundamental al administratiei publice, si anume cel al finantelor publice.
Lucrarea"Justitia administrativa si contenciosul administrativ-fiscal" isi propune cercetarea sistematica, din perspectiva studiului interdisciplinar al"odiseei" reglementarii justitiei administrative si contenciosului actelor de impunere fiscala.
Monografia de fata se caracterizeaza ca o cercetare bazata pe o ampla si diversificata documentare, care valorifica surse bibliografice relevante pentru tema studiata, dovedindu-si si in acest sens utilitatea.
Metodologia de cercetare utilizata, prin instrumentele si tehnicile adecvate folosite, da posibilitatea realizarii de analize calitative, valoroase pentru studiul intreprins.
Autoarea realizeaza o lucrare cu un grad insemnat de originalitate, sustinut atat de conceptia generala a monografiei, cat si de nivelul avansat de tratare a majoritatii subiectelor, precum si de metodologia de cercetare utilizata, care imbina abordarea stiintifica sectoriala cu cea interdisciplinara.
Nr. de pagini: 404
Anul aparitiei:  2010
Autor: Octavia Maria Cilibiu
Editura: UNIVERSUL JURIDIC
Anul publicării: 2010
Categoria: Administrativ

Cât de utilă a fost această carte?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această carte.

[wppr_avg_rating]