Limba franceza pe intelesul tuturor – Fise de lucru pentru gimnaziu, L2 de Voda Adina Magdalena

0
(0)

Limba franceza pe intelesul tuturor - Fise de lucru pentru gimnaziu, L2 de Voda Adina Magdalena

 Intr-o lume a tehnologiei, in care timpul este tot mai putin destinat pentru lectura unei carti sau pentru studiul unei limbi straine, copiii de azi se pot intreba:”De ce sa invat limba franceza?’’
Ei bine, raspunsul ni-l ofera tot tehnologia. La o simpla cautare pe Google aflam ca mai bine de 260 de milioane de persoane folosesc franceza pe cele cinci continente. In aproape 70 de state din lumea intreaga, franceza este limba oficiala. Franceza este si limba straina cea mai studiata in lume dupa engleza. Franta dispune de cea mai mare retea de institutii culturale in strainatate, institutii in care sunt prendate cursuri de franceza pentru mai bine de 750. 000 de persoane in fiecare an.
Franceza este atat limba de lucru, cat si limba oficiala a institutiilor precum ONU, Uniunea Europeana, UNESCO, NATO, Crucea Rosie Internationala
Franceza este limba internationala pentru teatru, pentru arte vizuale, dans, arhitectura, gastronomie, moda… Cunoasterea limbii franceze inseamna un acces in versiune originala la marile texte ale literaturii franceze si francofone, dar si la cinematografie si muzica.
Lucrarea de fata se doreste a fi un prim pas in familiarizarea copiiilor cu unele notiuni de baza, care saii ajute sa indrageasca aceasta limba.
Prof Adina Magdalena Voda
Nr. de pagini: 68
Anul aparitiei: 2017
Autor: Voda Adina Magdalena
Editura: ROVIMED
Anul publicării: 2017
Pagini: 68
Categoria: Incepatori

Cât de utilă a fost această carte?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această carte.

[wppr_avg_rating]