Limba si literatura romana. Olimpiade scolare clasele V-VIII. 100 de variante de subiecte pentru Concursul National Mihai Eminescu

0
(0)

Limba si literatura romana. Olimpiade scolare clasele V-VIII. 100 de variante de subiecte pentru Concursul National Mihai Eminescu

Limba si literatura romana. Olimpiade scolare clasele V-VIII. 100 de variante de subiecte pentru Concursul National Mihai Eminescu.
Prezentare – Limba si literatura romana. Olimpiade scolare clasele V-VIII. 100 de variante de subiecte pentru Concursul National Mihai Eminescu.
Concursul National“Mihai Eminescu” reprezinta pentru elevi o etapa deosebita in dobandirea unei bune pregatiri profesionale in vederea obtinerii performantei in studiul limbii si literaturii romane.
Cartea da fata s-a nascut din dorinta autorilor de a pune la dispozitia elevilor cu inclinatii si preocupari literare deosebite si nu numai, dar si a colegilor nostri profesori, un instrument util de lucru, necesar in pregatirea concirsurilor si olimpiadelor scolare in toate etapele lor de desfasurare. Variantelede subiecte pentru clasele V-VIII, atent selectionate, concepute dupa modelul subiectelor elaborate de M.E.C, incearca sa acopere obiectivele de referinta din noul Curriculum National, respectand principiul gradatiei, al accesibilitatii, al structurii unitare si pe cel al automotivatiei. Cerintele formulate constituie un prilej de aprofundare si de verificare a cunostintelor  de limba si literature romana, de exersare a stilului literar si de incurajare a creativitatii si originalitatii.
Autor: Vasile Goran, Dorina Chintoanu, Ladislau Daradici, Diana Velciov
Nr.Pagini: 173
Autor: Ioan Salomie
Editura: NOMINA
Anul publicării: 2009
Categoria: Teste grila

Cât de utilă a fost această carte?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această carte.

[wppr_avg_rating]