Maestra runelor – Carte de buzunar

0
(0)

Maestra runelor - Carte de buzunar

O crima odioasa, pasiuni ascunse si disparitia culturii celtice: un roman medieval despre dragoste si ura, tradare si credinta.
In anul 1179, intrigile de la curtea imparatului Barbarossa sunt in toi, iar in Braunschweig este ucis un tanar cavaler care pornise din cetatea Raupach cu un mesaj secret pentru episcopul Gero.
Maria, fiica stapanului de la Raupach, il cauta cu inversunare pe ucigas, caci il iubise tanarul cavaler. Sa fie oare misteriosul Cai Tuam un om primejdios?
Irlandezul cu ochi verzi si plete negre face parte din suita sotului Mariei, Berthold, si este in acelasi timp si medicul sau personal. Maria este contrariata de firea exuberanta a lui Cai si de cunostintele lui neobisnuite, dar se simte totodataputernic atrasa de el.
Ea nu banuieste ca departe in padure cultul druizilor irlandezi continua sa existe si ca irlandezul continua sa existe si ca irlandezul, legat prin dragoste si juramint, doreste sa o protejeze cu orice chip pe Rosalie, micuta vrajitoare cu parul rosu, de care e indragostit.
Doar Cai stie ca Rosalie este fiica ultimei maestre a runelor si mai cunoaste si un lat secret care i-ar putea aduce moartea tinerei aflate sub protectia lui.
Nr. de pagini: 315
Anul aparitiei: 2009
 
Autor: Grob Claudia
Editura: RAO
Anul publicării: 2009
Categoria: Non-fiction

Cât de utilă a fost această carte?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această carte.

[wppr_avg_rating]