Mantak Chia, Tao. Lumina care vindeca. Practici fundamentale pentru activarea energiei Qi

0
(0)

Mantak Chia, Tao. Lumina care vindeca. Practici fundamentale pentru activarea energiei Qi

Qi, energia vitala, are un rol esential in mentinerea starii noastre de sanatate. Conform medicinei chineze taoiste, putem stimula circulatia energiei qi in corp cu ajutorul plantelor medicinale, al acupuncturii, al meditatiei si al exercitiilor fizice. Mantak Chia prezinta sistemul Tao Universal, care imbina exercitiile fizice si meditatia pentru a deschide Orbita Microcosmica, cel mai important traseu energetic din corp, si a activa astfel energia qi.
 
Acest ghid practic ne propune mai multe metode de echilibrare a curentilor yin si yang de bioenergie si de canalizare a fortelor primordiale universale astfel incit sa eliminam problemele de sanatate si sa ne bucuram de vitalitate si echilibru emotional.
Din cuprins:
Pregatiri energetice pentru meditatiile Luminii Vindecatoare• Punctele Orbitei Microcosmice• Deschiderea Orbitei Microcosmice de baza• Energia telurica si Orbita Microcosmica• Forta cosmica. Energia sinelui superior si Orbita Microcosmica• Energia sexuala si Orbita Microcosmica• Tao pentru vindecare si mentinerea sanatatii
Nr. de pagini: 440
Anul aparitiei: 2016
Autor: Mantak Chia
Editura: POLIROM
Anul publicării: 2016
Pagini: 440
Categoria: Tratamente naturiste

Cât de utilă a fost această carte?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această carte.

[wppr_avg_rating]