Marea Carte Verde a Taxelor si Impozitelor 2015. Actualizata cu legislatia in vigoare

0
(0)

Marea Carte Verde a Taxelor si Impozitelor 2015. Actualizata cu legislatia in vigoare

Marea Carte Verde a Taxelor si Impozitelor 2015
– Toate modificarile de la 1 ianuarie sunt analizate si explicate –
– Taxe, Impozite, Accize, Obligatii fiscale –
Codul fiscal a suferit recent 21 de modificari importante, prin OUG 8/2014, OUG 19/2014, Legea 123 din 2014, OUG 92/2014 si Legea 11/2015.
In plus: toate activitatile contabile este obligatoriu sa fie in concordanta cu OMFP 1.802
NU suntem roboti dar, din fericire, avem un ajutor alaturi, care sa ne ofere ABSOLUT TOT ce trebuie pentru a tine contabilitatea fara repros, fara batai de cap, fara sa avem vreodata de-a face cu fiscul.
Solutia ta, perfect adaptata cerintelor tale este:
Marea Carte Verde a Taxelor si Impozitelor 2015, un produs complex de informare legislativa si consultanta personalizata special croit pentru nevoile tale.
Un produs creat de un grup de consilieri specializati in contabilitate si fiscalitate, atenti doar la problemele tale privind exercitarea profesiei.
Descopera acum Marea Carte Verde a Taxelor si Impozitelor– cel mai complex produs de informare legislativa si consultanta specializata in domeniul taxelor si impozitelor!
Nu iti spun cate ordonante ale Guvernului si ordine ale ministerului au modificat Codul Fiscal de la inceputul anului si pana acum. Nu-ti spun cat de expus amenzilor esti la schimbarea peste noapte a legislatiei…
De exemplu, stiai ca…?
    Prin Legea nr. 11/2015 a fost aprobata cu modificari OUG 102/2013 prin care a fost introdus impozitul pe constructii astfel ca, in anul 2015 se aplica noi reguli la determinarea bazei impozabile a impozitului pe constructii si o noua cota de impunere.
     In anul 2015 la stabilirea bazei impozabile a impozitului pe constructii nu se ia in considerare valoarea lucrarilor de reconstruire, modernizare, consolidare, modificare sau extindere la constructii inchiriate, luate in administrare sau in folosinta.
    Incepand cu 1 ianuarie 2015 serviciile de telecomunicatii, serviciile de radiodifuziune si televiziune precum si serviciile furnizate pe cale electronica prestate catre o persoana neimpozabila sunt impozabile din punct de vedere al TVA in locul unde beneficiarul este stabilit. Pentru aceste servicii, orice persoana impozabila care are sediul activitatii economice in Romania poate utiliza un regim special de TVA pentru toate serviciile electronice, de telecomunicatii, de radiodifuziune sau televiziune prestate catre persoane neimpozabile care sunt stabilite, au domiciliul stabil sau resedinta obisnuita in statele membre de consum, daca persoana impozabila nu este stabilita in aceste state membre. In cazul in care Romania este statul membru de inregistrare, persoana impozabila respectiva trebuie sa depuna in format electronic o declaratie de incepere a activitatii sale supuse regimului special la organul fiscal competent.
    Profitul investit in echipamente tehnologice folosite in scopul desfasurarii activitatii economice este scutit de impozit.
    Persoanele fizice care vor obtine venituri ca urmare a participarii la jocuri de noroc la distanta (on-line), slot-machine, lozuri si festivaluri de poker vor avea obligatia de a declara aceste venituri.
Atentie: Acestea sunt doar cateva dintre sublinierile pe care autorii Marii Carti Verzi a Taxelor si Impozitelor 2015 le fac asupra unor aspecte legislative mai putin cunoscute.
In plus, Marea Carte Verde a Taxelor si Impozitelor iti pune la dispozitie:
         Comentarii cu interpretari legale si agreate de inspectorii care bat la usa ta, imposibil de contestat/ amendat
        “Portite” legislative avantajoase, vizibile doar ochiului experimentat
         Facilitati la plata pe minim a impozitelor si taxelor
         Oportunitati pentru deducerea integrala a unor cheltuieli si plati
         Trucuri, ponturi pentru a plati Statului doar ceea ce i se cuvin
Alege acum cea mai sigura, competenta si avantajoasa sursa de informare! Fiindca, da, daca stii sa citesti printre randurile legii, poti afla solutii pentru o activitate fiscal-contabila corecta si avantajoasa, imposibil de contestat!

Coordonator: Irina Dumitrescu
Anul aparitiei: 2015

Autor: Ioan Salomie
Editura: RENTROP SI STRATON
Anul publicării: 2015
Categoria: Culegeri de probleme

Cât de utilă a fost această carte?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această carte.

[wppr_avg_rating]