Mataoanu Liviu, Deasupra lui Hans

0
(0)

Mataoanu Liviu, Deasupra lui Hans

„Liviu Mataoanu face contrabanda cu melancoliile si isi ascunde predispozitia reflexiva intr-o scriitura aparent dezlanata si ostentativ dezarticulata, mizand pe efectul in raspar al devierilor parentetice si al inconsistentei colocviale a discursului. Scriitura lui uzeaza si abuzeaza de tehnici de inselare, simuland incongruenta doar spre a tensiona…”
Al. Cistelecan

 
Qpoem este proiectul celei mai solidare comunitati de poeti si iubitori de poezie. Facebook-ul i-a strans pe toti intr-o uriasa fila comuna pe deasupra invidiilor. Astfel incat, in orice parte te-ai pierde, poezia este peste tot, asa cum centrul este peste tot.
Calin Vlasie
Liviu Mataoanu (n. 14 ianuarie 1968, in Campulung-Muscel) este profesor de istorie. Locuieste in Bucuresti. Debuteaza literar in 1991, cu poeme, in revista„Calende”, iar debutul editorial are loc in 1994, cu volumul de poezie„Pauza de o tigara”, Editura Calende, Pitesti. Creațiile sale figureaza in numeroase volume colective, intre care„Despartirea de cotidian” (Editura Paralela 45, 1997),„Plagiator” (Editura Paralela 45, 1998),„Arheologie generala” (Editura Paralela 45, 2000). Alte volume:„Umbra personajului” (Editura Paralela 45, 1999),„Poeme urbane”, Editura Digitala, 2015 (doar in format digital). ingrijeste antologia de poezie„Poemul cu 1000 de fete” (Editura Paralela 45, 2001). A publicat in diverse reviste literare si ziare. Realizator de emisiuni radio si de televiziune. Membru al cenaclului Qpoem din 2015.
Anul aparitiei: 2016
Nr. de pagini: 80
Autor: Mataoanu Liviu
Editura: PARALELA 45
Anul publicării: 2016
Pagini: 80
Categoria: Proza diversa

Cât de utilă a fost această carte?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această carte.

[wppr_avg_rating]