Methode rapide pour l apprentissage des verbes francais avec des exercices (Metoda rapida de invatare a verbelor franceze cu exercitii)

0
(0)

Methode rapide pour l apprentissage des verbes francais avec des exercices (Metoda rapida de invatare a verbelor franceze cu exercitii)

Methode rapide pour l apprentissage des verbes francais avec des exercices (Metoda rapida de invatare a verbelor franceze cu exercitii). Descriere:
Pentru prima data, in literatura de specialitate, apare un( Indrumator metodic si practic de invatare rapida a conjugarii verbelor din limba franceza). El este rezultatul multor ani de activitate efectiva la catedra si se adreseaza cu deosebire elevilor si tuturor persoanelor care nu au aprofundat pana acum modul de functionare a conjugarii verbelor franceze. Este asadar, nevoie ca fiecare sa cunoasca sadisfacator pronuntia in limba franceza sau, eventual, sa o perfectioneze paralel cu parcurgerea cartii de fata. Ea cuprinde trei sectiuni: Prima este dedicate invatarii cat mai grabnice si cat mai corecte a tuturor verbelor franceze, in functie de grupe, moduri si tipuri.
A doua parte imbogateste cunostintele vorbitorului de limba franceza prin aprofundarea folosirii practice a unor moduri mai putin cunoscute si a concordantei timpurilor.
A treia parte este dedicate exercitiilor care fixeaza cunostintele acumulate. Cu rabdare, cu perseverenta  si cu multa atentie, respectand cele scrise in ea, cartea poate fi parcursa, cu un profit maxim, in cateva saptamani, sau chiar in numai o saptamana, in functie de posibilitatile intelectuale ale fiecaruia. Adaugam imediat ca acest lucru constituie o adevarata performanta, stiu fiind ca, nici dupa ani indelungati, unii dintre noi nu se pot lauda cu stapanirea corecta a sistemului verbal francez.
Anul aparitiei: 1999
Nr. Pagini: 128
Autor: Ioan Rusu
Editura: SCRIPTA
Anul publicării: 1999
Categoria: Gramatica

Cât de utilă a fost această carte?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această carte.

[wppr_avg_rating]