Micutul Oli si Pietricica albastra de Anne Gaelle Balpe

0
(0)

Micutul Oli si Pietricica albastra de Anne Gaelle Balpe

“Micutul Oli si pietricica albastra” este o poveste care ne permite sa abordam tema donatiei si a generozitatii.
O carte pe care o puteti adauga absolut la biblioteca celor mici cu varsta peste 4 ani.
Povestea incepe cu micutul Oli care gaseste o pietricica albastra.  Aceasta nu avea o forma anume, nu era nici grea, nici dura, dar era o pietricica albastra, mai albastra decat oricare alta pietricica pe care o vazuse vreodata.
Toata lumea cu care se intalneste in drumul sau ii spune sa arunce pietricica fiindca nu ii va fi de folos. Dar Oli simte ca va gasi o utilizare pentru aceasta intr-o zi. In cele din urma, intalneste o fata foarte trista si afla ca a avut dreptate tot timpul. Piatra lui este speciala pana la urma.
Finalul extrem de satisfacator confirma valoarea deciziilor sale si ofera un fir de sugestie ca vor continua calatoriile sale prin lume.
O poveste superba, scrisa cu simplitate si tandrete.
Autoarea i-a oferit personajului principal, Oli, o adevarata personalitate in doar cateva cuvinte. In ceea ce priveste ilustratiile, acestea sunt absolut splendide, pline de prospetime si, in acelasi timp, pline de mici detalii de remarcat (o libelula, o barca de hartie, o albina, etc.), plasate in paginile cartii numai pentru a umple acest univers frumos si proaspat.
O poveste frumoasa si atenta, care ar trebui privita ca o comoara. “Micutul Oli si pietricica albastra” ofera multe lectii valoroase: a crede in tine, a ajuta pe altii, a-ti asculta intuitia.
Anul aparitiei: 2020
Numar pagini: 32
Format: 22×29
Autor: Anne Gaelle Balpe
Editura: DIDACTICA PUBLISHING HOUSE
Anul publicării: 2020
Categoria: Povestiri

Cât de utilă a fost această carte?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această carte.

[wppr_avg_rating]