Nora Roberts, Magia destinului

0
(0)

Nora Roberts, Magia destinului

 Iona Sheehan a crescut alaturi de niste parinti indiferenti, tanjind dupa dragoste si acceptare. Dar a invatat de la bunica din partea mamei unde sa le gaseasca pe amandoua: un tinut de o frumusete ametitoare, plin de legende vechi de secole. Irlanda– districtul Mayo, acolo unde sangele si magia stramosilor sai s-au transmis din generatie in generatie si unde destinul ei asteapta sa se implineasca.
Ajunsa in Irlanda, Iona isi descopera verii, pe Branna si Connor O’Dwyer, care ii vor deschide calea spre o lume uimitoare. Talentul ei innascut de a se intelege cu caii o ajuta sa capete o slujba la grajdurile din tinut, unde il intalneste pe proprietar, Boyle McGrath. Cowboy, pirat, calaret desavarsit, el reprezinta trei dintre fanteziile ei care prind viata. Iona descopera astfel un loc in care poate trai exact asa cum isi doreste si un barbat de care se indragosteste pana peste cap. Dar nimic nu este ceea ce pare. Un rau ancestral planeaza asupra familiei sale si trebuie invins cu orice pret. Familia si prietenii vor lupta unul impotriva celuilalt si cu totii impreuna pentru a tine in viata promisiunea vietii si a iubirii.
„Povesti care te poarta pe meleagurile imaginatiei, la limita dintre real si ireal, intr-un carusel de emotii…” Cristina Balahura
Numar pagini: 368
Format: 107*177
Anul aparitiei: 2014
Autor: Nora Roberts
Editura: ALMA
Anul publicării: 2014
Categoria: Romane

Cât de utilă a fost această carte?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această carte.

[wppr_avg_rating]