Oare o sa zboare? Cum sa-ti testezi urmatoare idee de afaceri, in asa fel incat sa nu-ti pierzi timpul si banii de Pat Flynn

0
(0)

Oare o sa zboare? Cum sa-ti testezi urmatoare idee de afaceri, in asa fel incat sa nu-ti pierzi timpul si banii de Pat Flynn

Oare o sa zboare? este un proiect al editurii Publica, sustinut de AROBS Transilvania Software.
Plina de sugestii practice, pe care le poti aplica chiar acum ideii tale de afaceri, Oare o sa zboare? combina exercitii bazate pe actiune, teste de turnesol la scara mica si studii de caz reale cu anecdote din experienta personala a autorului cu banii castigati pe internet, cu podcasturile de succes, cu testarea siteurilor de nisa si cu lansarea catorva afaceri online.

Oare o sa zboare? te va provoca sa gandesti critic, sa actionezi in mod deliberat si sa indraznesti foarte mult. Poti sa consideri cartea manualul tau de business, la care sa apelezi pentru sfaturi sincere si directe odata ce incepi sa iti testezi ideea si sa iti construiesti o afacere care ia avant si creste.
In cele cinci parti ale sale, Oare o sa zboare? te va indruma si te va ajuta sa-ti validezi urmatoarea idee de afaceri:
Partea intai, „Stabilirea misiunii”, te va ajuta sa te asiguri ca ideea ta tinta este aliniata obiectivelor tale si ca le sustine.
Partea a doua, „Laboratorul de dezvoltare”, te va face sa descoperi detalii importante despre ideea ta, la care nici macar nu te-ai gandit.
Partea a treia, „Planificarea zborului”, este despre evaluarea conditiilor actuale de piata.
Partea a patra, „Simulatorul de zbor”, se axeaza pe validarea si testarea concreta a unei idei pe un segment mic de pe o piata tinta.
In sfarsit, partea a cincea, „Toate sistemele sunt pregatite”, este dedicata analizei finale, in asa fel incat sa fii sigur ca ideea pe care o ai este una cu care esti pregatit sa mergi inainte.
Sa-ti pierzi slujba poate fi cel mai bun lucru care ti s-a intamplat vreodata. Intr-o perioada scurta de timp, fostul-angajat-devenit-antreprenor Pat Flynn a descoperit cheia obtinerii unui venit recurent si stabil. Noua lui carte este plina de inspiratie, dar nu acest lucru este important.
Nu doar ca te incurajeaza, ci te si ia de mana si iti arata exact ceea ce ai de facut pentru a-ti lansa ideea de afaceri.
Chris Guillebeau
autorul cartii STARTUP de 100$
Nu te mai grabi sa lansezi afaceri plecand de la idei gandite pe jumatate, teorii eronate si alte forme de auto-amagire. Lipsa unei validari corecte omoara mai multe afaceri decat orice altceva. Dupa cum spune Joel Barker,,, viteza este utila doar daca alergi in directia buna”. Oare o sa zboare? te va ajuta sa te asiguri ca esti pregatit de decolare. Cartea raspunde unor intrebari precum:
–  Are vreo valoare ideea ta?
–  Va avea ea succes pe piata pe care incerci sa o deservesti sau va fi doar o pierdere de timp si de resurse?
–  Este ea o idee buna pentru TINE?
–  Cu alte cuvinte, oare o sa zboare?
Nr. de pagini: 336
Anul aparitiei: 2017
Autor: Pat Flynn
Editura: PUBLICA
Anul publicării: 2017
Pagini: 336
Categoria: Carti diverse

Cât de utilă a fost această carte?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această carte.

[wppr_avg_rating]