Pe valurile vietii. Iubirea, calatoria, chemarea destinului de Ana Maria Chirila

0
(0)

Pe valurile vietii. Iubirea, calatoria, chemarea destinului de Ana Maria Chirila

Ca un refugiu din calea agitatiei urbane specifice secolului XXI, paginile acestei carti ofera cititorului o mica poarta de scapare si ii deschid calea catre o alta lume, o lume uitata de timp, o lume in care orizontul captivant si plin de farmec, ascunde nenumarate incercari si intorsaturi neasteptate.
Dincolo de zbaterile si preocuparile cotidiene ale acelor vremuri, reusesc sa izbandeasca doua destine, strans legate printr-o profunda poveste de dragoste, infiripata pe neasteptate, dar care reuseste sa ii poarte pe cei doi in aventura vietii lor.
Daca la inceput iubirea dintre ei pare a fi jucausa si neinsemnata, ulterior aceasta devine din ce in ce mai puternica, plina de pasiune si de dorinta. Cele doua inimi indragostite se lasa astfel purtate de val, cu gandul ca nimic nu le va desparti vreodata.
Totusi, viata nu li se arata atat de linistita, uneori neluand cele mai intelepte decizii, detasandu-se considerabil de comun si acceptand provocari noi, cei doi sunt purtati de destin pe cai intortocheate si ajung in situatii din cele mai primejdioase.
Cu toate acestea, iubirea, curajul si increderea devin armele cu ajutorul carora, amandoi reusesc sa isi savarseasca drumul spre implinirea sufleteasca si imbratisarea destinului. Un roman captivant, scris cu mult bun gust, care ofera cititorului adevarate clipe de relaxare prin parcurgerea lui.
Editorul
Nr. de pagini: 444
Anul aparitiei: 2018
Autor: Ana Maria Chirila
Editura: CONTRAFORT
Anul publicării: 2018
Pagini: 444
Categoria: Romane

Cât de utilă a fost această carte?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această carte.

[wppr_avg_rating]