Peyton Place de Grace Metalious

0
(0)

Peyton Place de Grace Metalious

Statele Unite ale Americii, anii ’40. Peyton Place este un orasel linistit din New England, dar fatadele elegante ale caselor victoriene si cele darapanate ale locuintelor din suburbii ascund o multime de drame.
Tanara Allison MacKenzie, fiica frumoasei Constance MacKenzie, nu este constienta de secretul l’n care este invaluita nasterea ei si de trecutul controversat al mamei sale. Tot ce conteaza pentru ea este prietenia cu Selena Cross, o fata isteata din patura de jos a societatii, maltratata de tatal vitreg alcoolic…
Prin intermediul prozei sale captivante si dezinhibate, Grace Metalious prezinta complexitatea anatomiei sociale a unei mici comunitati din America, examinand vietile locuitorilor sai, pasiunile si viciile, ambitiile si infrangerile, lipsa de reactie sau violenta, calitatile si sperantele lor secrete, luptele si, adesea, curajul lor.
Cronica incisiva a unui orasel american, ce abunda in personaje pline de viata si de intamplari socante, Peyton Place a fost un adevarat eveniment literar la aparitia sa, devenind rapid un bestseller international.
Cartea a fost ecranizata de doua ori, pentru marele ecran si pentru televiziune, si s-a vandut in peste 12 milioane de exemplare in intreaga lume.
Nr. de pagini: 512
Anul aparitiei: 2018
Autor: Grace Metalious
Editura: LITERA
Anul publicării: 2018
Pagini: 512
Categoria: Romane

Cât de utilă a fost această carte?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această carte.

[wppr_avg_rating]