Postul cu sucuri naturale si detoxifierea

0
(0)

Postul cu sucuri naturale si detoxifierea

Organismul uman este inzestrat cu o putere remarcabila de regenerare si supravietuire. In maruntaiele corpului nostru salasluieste o forta invizila capabila sa depaseasca puterile oricarui panaceu sau instrument chirurgical de pe acest Pamant. Postul este cel care o poate activa, permitandu-i organismului tau sa se recupereze. Puterea care a creat organismul uman il poate si trata, iar postul si terapia cu sucuri naturale sunt doua instrumente ale acestei puteri care au menirea de a reda sanatatea.
Aceasta carte iti va arata calea prin care sa accesezi aceasta putere si modalitatea in care sa o integrezi intr-un program de viata incarcat. Este mult mai usor decat iti poti imagina. O singura zi de post pe saptamana iti va reintineri organismul cu 50 de zile in fiecare an. Asa ca ofera-i organismului tau ocazia de a se detoxifia, de a intineri si de a se insanatosi pe zi ce trece.
•  Sporeste-ti resursele de energie si imbunateste-ti capacitatea de concentrare
• Vindeca-te de boli cronice fara medicamente
• Slabeste fara batai de cap sau diete
• Fii plin de vitalitate fara sa te infometezi
• Posteste usor, acasa sau la munca, cu retete adaptate unui stil de viata incarcat
• Retete rapide si delicioase de sucuri naturale
Opinii despre carte
"Postul este, iar aceasta carte iti va deveni un ghid de pret pentru momentele in care vei dori sa urmezi un post cu sucuri naturale. Aici vei afla de ce ai nevoie ca sa te bucuri de acest elixir delicios si minunat. Pana acum, am ajutat mai bine de o mie de oameni cu sfaturi legate de postitul cu sucuri, iar de acum incolo voi recomanda aceasta carte tuturor celor care tin post in cadrul centrului Tree of Life Rejuvenation Center.”
– medic Gabriel Cousens, directorul Tree of Life Rejuvenation Center, autor al cartii Conscious Eating and Spiritual Nutrition and the Rainbow Diet
"Sucurile proaspete sunt calea cea mai rapida catre nutrientii pe care mama natura i-a strecurat, cu grija, de la bun inceput, in interiorul fructelor si legumelor. Iar acum, Steve Meyerowitz pune la dispozitia noastra un ghid succint al sanatatii la pahar: sucurile naturale.”
– doctor Donald W. Novey, autorul cartii Clinician’s Rapid Access Guide to Complementary and Alternative Medicine
"Steve traieste pentru ceea ce predica si pune in practica tot ce predica. Sinceritatea si cunoasterea amanuntita a subiectului care il pasioneaza sunt din ce in ce mai evidente pe masura ce parcurgi paginile acestei lucrari extrem de educative."
– doctor John Heinerman, autorul cartii Heinerman’s Encyclopedia of Healing Juices
"Postul si detoxifierea sunt elementele care lipsesc din nutritia omului de rand din Statele Unite. Iar ele sunt cele mai de pret instrumente de vindecare din arsenalul meu. Meyerowitz se descurca nemaipomenit in explicarea pe intelesul tuturor a acestor concepte fundamentale pentru intinerire.” – medic Elson Haas, autor al cartilor The Detox Diet si Staying Healthy Shoppers Guide
Numar pagini: 224
Anul aparitiei: 2011
Autor: Steve Meyerowitz
Editura: BENEFICA
Anul publicării: 2011
Categoria: Tratamente naturiste

Cât de utilă a fost această carte?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această carte.

[wppr_avg_rating]