Povestea numelor de alint

0
(0)

Povestea numelor de alint

In interiorul limbii romane traieste ascunsa o alta limba. E o limba fermecata, alcatuita din cuvinte incarcate nu numai de sensuri, ci si de emotii impartasite. Pentru ca sa inveti sa vorbesti aceasta limba nu ai nevoie nici de abecedar si nici de dictionar, ci doar de cineva care sa te iubeasca tare de tot. Pentru fiecare dintre noi, ea e formata din cuvintele cu care si-au exprimat iubirea parintii nostri.
Exista insa o singura intrebare: atunci cand vorbesti in aceasta limba te poti face inteles de cei din jur?
Aceasta e provocarea cu care se confrunta personajul principal din „Povestea numelor de alint”. Aventurandu-se pentru prima data in lumea cea mare, el descopera ca si atunci cand pare ca vorbim aceeasi limba, socoteala de-acasa nu se potriveste cu cea din targ. Sau, ma rog, cu socoteala din gradina. Va reusi el sa se faca inteles pana la urma? Si daca da, ce va invata din aceasta experienta?
Insotite de ilustratiile delicate ale Oanei Ispir, paginile acestei povesti imaginate de Lucia Muntean iti dezvaluie universul afectiv al copilariei in toata inocenta si frumusetea lui, iar tema sensibila, tonalitatea blanda a culorilor si dragalasenia personajelor fac din aceasta carte alegerea potrivita pentru a fi citita (si recitita) inainte de culcare.
Deschide „Povestea numelor de alint” si descopera bucuria din ochii copilului tau!
Anul aparitiei: 2020
Numar pagini: 40
Format: 22×30
Autor: Lucia Muntean
Editura: GENESIS
Anul publicării: 2020
Categoria: Carti parascolare

Cât de utilă a fost această carte?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această carte.

[wppr_avg_rating]