Richard Bandler, Introducere in programarea neurolingvistica (NLP). Cum sa construiti o viata de succes

0
(0)

Richard Bandler, Introducere in programarea neurolingvistica (NLP). Cum sa construiti o viata de succes

Scrisa din perspectiva unui participant la un seminar organizat de Richard Bandler, cartea ofera, intr_un limbaj accesibil, modalitati practice de aplicare in viata cotidiana, personala, familiala si profesionala a unor tehnici ale programarii neurolingvistice (NLP). Fara teorii, fara explicatii sau demonstratii care nu se mai termina, fara termeni com-plicati si greu de inteles, cartea este un ghid in lumea metodelor NLP.

Dupa mai bine de patruzeci de ani de activitate, Richard Bandler prezinta esenta descoperirilor din acest domeniu si modul in care toate aceste invataminte pot fi puse in practica de oricine doreste sa aiba succes in orice domeniu al existentei sale.
Fobii, depresii, obiceiuri daunatoare, tulburari psihosomatice, dificultati de invatare, oricare ar fi problemele cu care va confruntati, tehnicile NLP va vor arata cum sa treceti peste ele. Folosind aceste tehnici, veti deveni mai puternici, mai fericiti, va veti atinge scopurile si veti obtine succesul mult visat.
Multi cred ca e greu sa-ti schimbi tiparele mintale si sa-ti dezvolti abilitati noi. Ei bine, programarea neurolingvistica iti arata ca nu e chiar asa. Ai in tine puterea de a fi orice iti doresti – managerul de succes, iubitul ideal, angajatul eficient –, dar si puterea de a te complacea sa fii ceea ce nu-ti doresti – sotul nesuferit, amanta nefericita sau omul de afaceri falimentar. Adevaratul tau potential asteapta sa fie dezvaluit si sa iti transforme viata. Tehnicile NLP te invata limbajul succesului prin aplicarea catorva metode simple. Esenta lor? Culegi ceea ce ai semanat! Tu ce ai sadit in mintea ta?
„Sistemul NLP a fost construit pentru a le oferi oamenilor mai mult control asupra propriilor minti. Trebuie sa va dati seama ca puteti crea orice stare doriti, oricand doriti. Puteti sa invatati ca fiecare parte a istoriei personale poate fi abordata in moduri diferite… Deoarece, de fapt, nu istoria voastra personala va face ceea ce sunteti, ci reactia la aceasta.“
Richard Bandler
„Inteleg programarea neurolingvistica ca pe o perspectiva interesanta asupra modului in care functioneaza mintile oamenilor. Scopul principal al tehnicilor NLP este acela ca orice persoana sa isi poata construi un viitor minunat. Iar speranta oferita astfel este un instrument eficient pentru a obtine o schimbare de lunga durata.“
robert bogue, Thorprojects. com
„Richard Bandler este un Leonardo al timpurilor noastre. Este un geniu in viata.“
the guardian weekend
Dr. Richard Bandler este cofondatorul Programarii neurolingvistice si creatorul conceptelor Design Human Engineering™ si al Neuro Hypnotic Repatterning™. Matematician, filozof, profesor, artist si compozitor, el a creat o serie de carti, videoclipuri si inregistrari audio care au schimbat pentru totdeauna terapia si educatia.
Este autorul a numeroase carti, incluzand Life You Want, Make Your Life Great si Using Your Brain for a Change, precum si coautor la Persuasion Engineering™, Choose Freedom, The Secrets to Being Happy si Conversations with Richard Bandler.
Pentru mai multe informatii privind seminarele lui Richard Bandler, accesati www. richardbandler. com.
Alessio Roberti este directorul diviziei de instruire a Society of NLP, cea mai mare organizatie de programare neurolingvistica din lume. A studiat la Harvard Business School si Oxford Business School. Este Master Trainer licentiat in NLP si a instruit pana acum peste 60. 000 de presedinti, directori executivi, directori generali si proprietari ai celor mai importante companii din toata lumea.
Este coautor, impreuna cu dr. Bandler si Owen Fitzpatrick, al cartii Choose Freedom: Why Some People Live Hapily and Others Don’t, care a fost tradusa in mai multe limbi.
Owen Fitzpatrick este trainer si psiholog de renume international. Este coautorul cartii Conversations with Richard Bandler si Choose Freedom si autorul cartii Not Enough Hours: The Secret to Making Every Second Count.
Owen a studiat negocierea strategica la Harvard Business School si este psihoterapeut si hipnoterapeut calificat. Este cofondatorul Irish Institute of NLP. Owen a reusit performanta de a fi cel mai tanar Master Trainer licentiat in NLP din lume, la varsta de numai 23 de ani.
Nr. de pagini: 144
Anul aparitiei: 2017
Autori:  Richard Bandler, Alessio Roberti, Ower Fitzpatrick
Autor: Richard Bandler
Editura: CURTEA VECHE
Anul publicării: 2017
Pagini: 144
Categoria: Altele

Cât de utilă a fost această carte?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această carte.

[wppr_avg_rating]