Romania – ghidul verde

0
(0)

Romania - ghidul verde

Pentru pregatirea Ghidului Verde Romania, autorii prestigioasei colectii de ghiduri Michelin au colindat  intreaga  tara timp de mai multe luni, vizitand un numar mare de locuri. Selectia a fost riguroasa, zonele fiind delimitate in functie de 9 criterii, printre care prima impresie, renumele sau popularitatea, accesibilitatea si ospitalitatea.
Ghidul– bogat ilustrat– este alcatuit pe sapte regiuni, cu peisaje variate, la care se adauga o mare diversitate a patrimoniului si mostenirii culturale, influente istorice ale civilizatiilor otomana, germana, austro-ungara etc. Fiecare dintre aceste regiuni poate deveni o destinatie in sine.
Stelele ghidului Michelin ii dau calatorului posibilitatea sa descopere dintr-o privire locurile pe care nu trebuie sa le rateze si care ii pot oferi amintiri de neuitat– comori culturale sau naturale. Sunt propuse numeroase trasee pentru automobile in afara cararilor batute, permitand pastrarea unui mare grad de libertate in programarea calatoriei. De asemenea, o selectie de adrese si de informatii practice in ceea ce priveste posibilitatile de cazare, masa, transportul, mari evenimente etc.
Ghidul ofera turistilor romani– care vor sa-si redescopere si sa-si cunoasca mai bine tara– punctul de vedere apreciativ si critic al reporterilor Michelin, obisnuiti sa recunoasca valorile si sa descopere cele mai frumoase si mai interesante locuri din lume.
Format: 11×23, 5
Nr. Pagini: 368
An aparitie: 2011
Autor: Ioan Salomie
Editura: METEOR PRESS
Anul publicării: 2011
Categoria: Ghiduri turistice

Cât de utilă a fost această carte?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această carte.

[wppr_avg_rating]