Silvia Olteanu, Atlas scolar de biologie pentru clasa a VI-a. Functiile de nutritie in lumea vie

0
(0)

Silvia Olteanu, Atlas scolar de biologie pentru clasa a VI-a. Functiile de nutritie in lumea vie

Cartea autorului Silvia Olteanu „Silvia Olteanu, Atlas scolar de biologie pentru clasa a VI-a. Functiile de nutritie in lumea vie" de la editura CORINT

Atlasul scolar de biologie, Functiile de nutritie in lumea vie, este conceput in concordanta cu obiectivele noii programe scolare de biologie pentru gimnaziu.
Lucrarea se adreseaza tuturor elevilor, in special celor din clasa a VI-a, fiind un excelent instrument de lucru si pentru profesorul de specialitate.
Prin continutul stiintific prezentat intr-o succesiune logica, accesibila, prin textele explicative sustinute de imagini corespunzatoare, prin bogatul material ilustrativ care detaliaza atat alcatuirea organismelor vii, modul in care se realizeaza functiile acestora, cat si numeroasele adaptari la diferite medii de viata, atlasul trezeste curiozitatea si faciliteaza invatarea.
In afara de acuratetea si claritatea limbajului, a materialului ilustrativ consistent, lucrarea se remarca si printr-o colectie de filmulete didactice care transpun in imagini textele prezentate. Acestea pot fi vizualizate, accesand linkurile tematice prin intermediul unor coduri QR, de pe orice dispozitiv mobil dotat cu camera video si acces la internet.
Nr. de pagini: 72
Anul aparitiei: 2018
Autor: Silvia Olteanu
Editura: CORINT
Anul publicării: 2018
Pagini: 72
Categoria: Generalitati

Cât de utilă a fost această carte?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această carte.

[wppr_avg_rating]