Viata e un dar – Cele patru secrete cosmice ale implinirii visurilor

0
(0)

Viata e un dar - Cele patru secrete cosmice ale implinirii visurilor

Viata e un dar – Cele patru secrete cosmice ale implinirii visurilor de Gill Edwards. Gill Edwards are un dar deosebit, o comoara unica pe care vrea sa o impartaseasca omenirii si in sufletul meu ii multumesc pentru fiecare pagina scrisa de ea, pe care o Citesc."
Neale Donald Walsch
Daca ai un vis, poti sa-l faci sa se implineasca. Poti sa-ti creezi propriul Rai pe Pamant, indiferent care iti este punctul de pornire. Nu trebuie decat sa te concentrezi asupra dorintei tale, apoi sa te eliberezi de vechiul tau fel de a fi. Orice ai cere, acest Univers plin de Iubire intotdea-una iti va raspunde„DA" – si vrea sa-ti trimita darurile. Prin urmare, te va calauzi la fiecare pas pe care il faci pe calea pe care ti-ai ales-o.
In,, Viata e un dar", Gill Edwards iti dezvaluie patru secrete cosmice, cu ajutorul carora iti poti crea viata pe care ti-o doresti:
– Crede cu toata fiinta ta ca VIATA e un dar
– Intelege cum functioneaza LEGEA ATRACTIEI
– Gaseste-ti calea spre IZVOR cu ajutorul emotiilor
– Imbratiseaza IUBIREA neconditionata
Aplicand aceste secrete, poti sa-ti implinesti orice vis indiferent daca iti doresti un succes mai mare sau prosperitate, sanatate, relatii pline de iubire, slujba sau locuinta ideala, ori sa-ti atragi sufletul pereche, sa insemni ceva in lume sau pur si simplu sa-ti gasesti pacea si bucuria interioara.
Pagini: 200
Format: 13X20
Anul aparitiei: 2010
Autor: Gill Edwards
Editura: NICOL
Anul publicării: 2010
Categoria: Diverse-mitologie

Cât de utilă a fost această carte?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această carte.

[wppr_avg_rating]