Zecharia Sitchin, La inceputul timpului

0
(0)

Zecharia Sitchin, La inceputul timpului

La inceputul timpului de Zecharia Sitchin prima Noua Era
– De ce Stonehenge a fost reconstruit si reamenajat intre 2100 si 2000 i. H. si in ce masura aceasta reorganizare se leaga de intamplarile uluitoare care s-au petrecut in Sumerul antic cam la aceeasi vreme?
– Ce descoperiri surprinzatoare s-au facut la Pedra Furada, pe care sa se sprijine credinta potrivit careia aceasta zona a fost populata de oameni cu mai bine de 32000 de ani in urma, stabilind relatii chiar si cu alte culturi de peste oceane?
– Ce lagatura intre Templul celor Trei Ferestre din Machu Picchu si intamplarile stravechi iesite din comun din Lagash si Marea Britanie?
– Cum se explica faptul ca cele trei fraze indentificabile ale construirii ansamblului Stonehenge coincid cu cele trei etape evidente ale popularii Pamantului?
La inceputul timpului
,, Sitchin este un cercetator remarcabil"
Arhitectii de la Stonehenge
Ei au venit pe Pamant in urma cu patru mii de ani ca sa le vesteasca oamenilor prima Noua Era a progresului stiintific si luminarii spirituale. Sub pavaza acestor vizitatori stravechi din ceruri, civilizatia umana a inflorit-revolutiile in arta, stiinta si gandire cuprinzand cu rapiditate lumea locuita. Si au lasat in urma lor monumente minunate-monoliti uluitori si impresionanti, falnice constructii care stau si astazi drept marturie a maretiei lor.
In aceasta lucrare extraordinara, care are la baza o imensa munca de cercetare si documentare, Zecharia Sitchin stabileste legaturi remarcabile intre evenimentele care au modelat civilizatia noastra in mileniile trecute-indicand cu o acuratete uimitoare inceputul tumultuos al timpului asa cum il stim noi… si dezvaluindu-ne urmele de netagaduit ale zeilor extraterestri lasate pentru totdeauna in piatra.
Anul aparitiei: 2011
Nr. Pagini: 352
Autor: Zecharia Sitchin
Editura: ALDO PRESS
Anul publicării: 2011
Categoria: Carti diverse

Cât de utilă a fost această carte?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această carte.

[wppr_avg_rating]